Bemutatkozás

Szimmetria Plusz Tervező
Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság

Családi tulajdonú, 1999-ben alakult cég, fő tevékenységi köre építészeti tervezés, minden szakágra kiterjedő komplex generál tervezés.

Szimmetria-Építésziroda

Egyedi építészeti megoldások

„Az építészet nem csupán műszaki tudomány. A körülöttünk lévő világ meghatározza pillanatnyi hangulatunkat, hosszú távon befolyásolja életminőségünket.”

Energiahatékony, környezettudatos, magas színvonalú épületek teljes körű, minden szakágra kiterjedő generál tervezésével segítünk partnereinknek az ideális környezet megteremtésében az egész ország területén. Legyen az iroda, középület, családi ház, ipari, mezőgazdasági épület vagy bármilyen különleges igényeket kielégítő egyedi építmény, megbízhat több mint húsz éves szakmai tapasztalatunkban.

Szimmetria-Építésziroda referencia

Műszaki tervezés – megvalósítjuk álmait

Olyan épületeket alkotni, melyekben az emberek jól érzik magukat, csak akkor lehet, ha a tervezés minden pillanatát áthatja a szeretet és alázat mellyel a tervező viseltetik az általa létrehozandó valósághoz.

Legyen kreatív, vállalja a merész ötleteit, a többi a mi feladatunk…

Esetleg tanácstalan? Nincs elképzelése? Csak mesélje el igényeit, érzéseit és mi megtervezzük Önnek a legideálisabb környezetet.

Hozzászólások lezárva.